Yrittäjä esittäytyy

Olen viisikymppinen puhtauspalvelualan rautainen ammattilainen. Työkokemusta on n. 15 vuotta ja sitä on kertynyt sairaala/puhdastilasiivouksista aina raskaisiin rakennusalan ja teollisuuden prosessisiivouksiin ja kaikkeen siltä väliltä. 

Olen saanut työskennellä upeiden kokeneiden siivoojien kanssa ja saanut heidän neuvoistaan erinomaiset lähtökohdat ammattiini, koulutuksen lisäksi. Työkohteeni ovat olleet monipuolisia ja haastavia esimerkkeinä palliatiivinen osasto, raskaskonekorjaamo ja poliisin tiloissa työskentely.

Mieluisimmaksi koen kuitenkin ihmisläheisen kotisiivouksen. On palkitsevaa tehdä työtä, joka ilahduttaa asiakkaita ja helpottaa heidän elämäänsä.

Sosiaalisuus on myös vahvasti läsnä tässä työssä, eikä minulla ole koskaan niin kiire, etten kerkeäisi vaihtaa kuulumisia. 

Yksityiselämässä olen vaimo ja kolmen aikuisen lapsen äiti. Rakastan eläimiä ja meillä löytyy koirien ja kissan lisäksi käärme, lintuhämähäkki ja kilpikonna. Harrastan korujen tekoa ja askartelen milloin mitäkin hiuskoristeista ovikransseihin. Kesäisin vietän aikaa ystävieni kanssa jenkkiauto- ja musatapahtumissa.